miercuri, 30 iunie 2010

Rose bracelets

Mania trandafirilor. Au inflorit peste tot. Frumosi, infoiati sub razele soarelui. Constienti de frumusetea lor. Imprastie adieri de parfum discret. Si pentru ca nu ii vreau in vaza, pentru ca imi place sa ii vad pe tulpinile lor, ii transform in bijuterii.








preturi la cerere

More to come :P

luni, 28 iunie 2010

Daffodils

For oft, when on my couch I lie
In vacant or in pensive mood,
They flash upon that inward eye
Which is the bliss of solitude;
And then my heart with pleasure fills,
And dances with the daffodils.

Poezia asta mi se invarte in cap de mult. Pana la urma am decis ca e cazul sa fac ceva cu narcise... si asta a iesit. Colier pe memory wire cu margele de sticla si din fimo si o narcisa mare.





Pret la cerere

vineri, 11 iunie 2010

Vara

Din iarba deasa si inalta, se ivesc vesele si curioase. Rad in soare si te fac sa zambesti. Margarete vesele pentru o fata vesela. Sa radem mereu, draga mea, asa cum rad margaretele


Marina

Mi-a fost draga de la inceput. Fata cu nume care te face sa te gandesti la mare. De aceea i se potriveste atat de bine: alb, ca valurile, albastru ca marea cand e vesela si jucausa, bleumarin ca marea noaptea. Flori cu miros de briza si de sare. Flori cu valuri si furtuni. Sa le porti cu drag, pentru ca poarta in ele mult suflet si multe povesti





marți, 8 iunie 2010

Plumeria

Dupa multe incercari, stricat, aruncat, refacut, iar stricat si asa mai departe, au iesit. Toate sunt facute la comanda si spre marea mea bucurie i-au placut mult. Am spus ca daca ies ma pup singura in frunte :))))







Probabul ca voi mai face pentru ca imi plac foarte mult, deocamdata fac doar la comanda.
Preturi la cerere