duminică, 30 ianuarie 2011

Venus

Nascuta din spuma marii. Dragoste si pasiune. Venus

Perle de sticla, chips de coral si sidef. Lungimea minima 32 cm, lungimea maxima: 38 cm


Born of the sea foam. Love and passion. Venus.
Glass pearls. coral chips and mother-of-pearl. Minimum length: 32 cm, maximum length 38 cm





Greensleeves

chips aventurin verde si chips ametist. E prima data ca lucrez cu chipsuri, desi le am de mult. Piesa centrala este un ruffle din lut polimeric cu un "buchet" de flori imprimat in mijloc. Greensleeves este povestea care in sta in spatele colierului.

Lungime colier: minima 30 cm, maxima: 37 cm

Green aventurine chips and amethyst chips. It's the first time I work with stone chips, although I've had them for a long time. The central piece is a polymer clay ruffle with a flower bouquet imprinted in it's middle. The story behind this necklace is Greensleeves

Length: minimum 30 cm, maximum: 37 cm






Franc handmaderia

Sambata seara. Atmosfera obscura, luminata doar de niste lumanari dar insufletita de lumina emanata de membri secretei organizatii. Franc handmaderia. S-au facut planuri de raspandire a cunostiintelor adunate de membri. Planuri de extindere si de infrumusetare. Pentru ca, nu-i asa?, cu asta se ocupa franc handmaderia: infrumusetare. A caselor, a oamenilor, a oraselor. A lumii. Telul urmarit? Sa intre in fiecare casa, in fiecare suflet, sa lase urme adanci si semne de intrebare, astfel incat toti oamenii sa zambeasca cu gandul la aceicativa membri dedicati care muncesc atat de mult pentru a lumina suflete prin arta. Prin frumos.

Ei? V-am prins ? Sunteti atenti ? Povestile fac lumea mai frumoasa, asa-i?

A fost intalnirea lunara handmade Arad. Ca de obicei, in KF, locul obisnuit de intalnire, potrivit noua: nonconformist si artistic. Ne-am adunat, am discutat, am ras, am barfit, am fost seriosi, am pus la cale un pic din viitor. Ce rezerva viitorul: Magazinul handmade de la Tribuna Cafe care se va deschide oficial in Februarie. Deocamdata expozitia este acolo, va invitam sa admirati minunile expuse de artistii handmade aradeni.
S-a mai discutat despre un targ de martisor. Sub egida I made this!, organizat de aceiasi oameni minunati care ne-au ajutat mereu: WWMP. Gabi si Patri , va multumim, din nou, pentru ca, desi de multe ori noi nu ne-am implicat atat cat era normal, nu ati incetat sa credeti in handmade-ul aradean si ideea de comunitate handmade.

Avem si un nou membru. Numele lui este Cristian Soimosan si creeaza niste cutite minunate. Lucrate indelung si cu atentie. Plimbati-va incet prin site-ul lui sa descoperiti o lume frumoasa, in care cutitele au texturi, manere lucrate indelung si sunt arta.

Restul discutiilor nu vi le dezvaluiesc. Sunt secrete pastrate in arhivele franc handmaderiei.

Pozele de la intalnire le gasiti aici Asa arata o adevarata intalnire secreta a franc handmaderiei

vineri, 28 ianuarie 2011

My heart grows butterflies

Din colectia de Valentine's Day si Dragobete

From the Valentine's Day and Dragobete collection







Daca e sambata e handmade in Arad

A sosit timpul primei intalniri a artistilor handmade din Arad. Sambata 29. 01. , ora 18, ca de obicei in KF. Acesta este mail-ul primit de la WWMP.


Hello ”I MADE THIS” people,

Ne pregătim de fapte mari pentru că 2011 nu a avut, încă, parte de handmade.

29.01.11 este ziua în care planificăm să ne întâlnim pentru prima dată anul acesta, iar tot atunci vrem să stabilim punctele importante pentru a face din 2011 un an al artiștilor handmade în Arad.

Întâlnirea o vom face la Kf iar ora propusă este, ca de obicei, 18:00.

Din lucrurile pe care ne propunem să le discutăm enumăr:

1. Magazinul handmade de la Tribuna Cafe;

2. Comunitatea handmade arad, o construcție stabilă și implicată;

3. Ediția specială a Târgului de handmade ” I MADE THIS” Arad, prima pentru anul acesta;

4. Noutăți în ceea ce privește WWMP Grup, România și direcția asociației pentru 2011

5. Bârfe și alte cele :P

P.S.: Dacă nu ați aflat, avem un nou membru în comunitatea noastră.

Se numeşte Renate şi este noul membru al familiei Zelenak și ,da!, seamănă cu Andrea

Și uite așa am motivat lipsa uneia dintre cele mai active persoane din comunitatea handmade arad J

Bon, acestea fiind spuse vă invit la Kf sâmbătă și, în același timp, vă invit să dați acest mail mai departe celor care ar dori să se implice activ în această comunitate ori și-ar dori să primească detaliile privind viitoarele activități ceva mai repede.


Vă așteptăm,
WWMP

PS: Poate Andrea va trage o fuga scurta pana la noi, cat sa o pupam si sa o felicitam personal. Coincidenta face ca Renate sa implineasca o luna sambata. Sa ai parte de multa fericire in viata, Renate.


duminică, 23 ianuarie 2011

I'm not flawless

Bratara asta are o poveste lunga. Baza e facuta de cateva luni, dar mi s-a parut prea simpla si nu am vrut sa o postez asa. Tot de ceva vreme facusem floarea din ruffles, mai mult din joaca. Ieri au ajuns din intamplare una langa alta si ... a fost dragoste. Dupa ce am prins floarea pe bratara, am observat ca are o mica crapatura pe petala de deasupra. Imi era usor sa acopar crapatura, dar am decis sa o las asa, pentru ca asta ne face unici si minunati. Defectele. Nu m-am decis inca daca o sa o pun in vanzare sau nu, deocamdata ma bucur ca o am, sa imi aminteasca ca nu sunt fara defecte si ca asta ESTE un lucru bun

Lut polimeric, o perla de sticla si o margeluta tot din sticla. Diametrul: 6,5 cm

This bracelet has a long story. I made the base a few months ago, but I thought it was too simple and did not want to post it like that. Also some time ago I made the ruffles flower, mostly just by playing. Yesterday they ended up next to each other and... it was love. After I attached the flower to the bracelet, I noticed it has a small fissure on the upper petal. Easy for me to cover it up, but I decided to leave it like that because this is what makes us all unique and wonderful. Flaws. Haven't decided yet if I will sell it or not, for the moment I'm enjoying having it around, reminding me that I'm not flawless and that IS a good thing

Polymer clay, a glass pearl and a small bead, also glass. Diam: 6,5 cm





It's own music.