marți, 6 aprilie 2010

I made This ! editia a doua

A doua editie a festivalului si-a gasit un spatiu nou. Club Nerv, ceva mai pregatit pentru a ne putea noi expune micile creatii. Lumina mai multa si mai puternica, spoturi reglabile, personalul un pic mai receptiv la doleantele noastre. Care nu au fost multe. In principiu, tot ceea ce ne-am dorit sa se schimbe, s-a schimbat. Le multumim tuturor celor ca s-au implicat si de data aceasta si au stat noptile sa aranjeze/ pregateasca/ mute mese si banci/ faca reclama si updateuri. Celor care ne-au ascultat si au incercat sa ne impace pe toti. Celor care ne-au zambit si cand deja ii exasperam cu intorsul spoturilor, sau mai stiu eu ce pitici. Nu spun de altii, acum vorbesc de mine :P

Festivalul a fost diferit cumva de prima editie. poate pentru ca ne cunosteam mai bine. Atmosfera a fost calda, prietenoasa, am stat la povesti, am facut schimb de idei, am pierdut vremea impreuna, am ras. A fost altfel, mult mai cald, mult mai intim.

S-a discutat mult despre partea financiara. Ca a mers mai slab, ca nu a fost la fel, ca multe. Dar sa nu uitam ca am aparut in diverse reportaje, in diverse articole, in toata presa locala. Deci hai sa vedem asta ca o reclama si sa nu ne plangem de minus.

Colajul cu cei care au fost la editia trecuta a fost minunat. O idee frumoasa, de mare efect a Patriciei. Si o surpriza minunata.

O alta surpriza, plina de energie si de culoare, tinerete, elan si chef de munca au fost tinerii de clasa a saptea. Keep on happy-muffin' guys :P

Participanti (nu am lista completa, am sa va rog pe cei care o aveti sa imi trimiteti un mail sau lasati un comment *that sounded sooooooooo hi5* ca sa o pot updata)

Za kids
Corinne
fimomarket
Lulou
Petriioni bijoux care imi va intermedia my very special bday present :D
Andrea Z Style
umpa lumpa lady bug

Organizatorii carora le multumim pentru tot

WWMP
Patri

Si ca o mare bucurie I Made This ! are de acuma propria pagina pe Facebook. aici

4 comentarii:

Trish spunea...

thx for the feedback!

Ankh spunea...

eu tnx pentru implicare :D

ionela spunea...

mi-am schimbat adresa blog-ului de fapt am scurtat-o daca vrei sa o schimbi pls merci

Ankh spunea...

schimbat, ione