joi, 23 februarie 2012

Summer fields

Inchid ochii si tot ce vad e vara. Soarele mangaind pielea, fluturi dansand, flori imbratisand norii. Vara e dragoste. Lasa-te pe spate, lasa-le sa te acopere si viseaza.

Colier statement lucrat manual din lut polimeric si imbratisat fin de o panglica de satin. Campuri de vara la purtator.

Piesa centrala: 15cm latime, 8 cm lungime

I close my eyes and all I can see is summer. Sun caressing skin, butterflies dancing, flowers hugging the clouds. Summer is love. Lay back, let them cover you and dream.

Statement necklace made of polymer clay, and smoothly hugged by a soft satin ribbon. Summer fields to wear.

Central piece: 15cm wide,8cm long

2 comentarii:

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

claudia spunea...

buna ziua.
as dori sa stiu cat costa acest colier. as dori doua bucati.