duminică, 30 ianuarie 2011

Franc handmaderia

Sambata seara. Atmosfera obscura, luminata doar de niste lumanari dar insufletita de lumina emanata de membri secretei organizatii. Franc handmaderia. S-au facut planuri de raspandire a cunostiintelor adunate de membri. Planuri de extindere si de infrumusetare. Pentru ca, nu-i asa?, cu asta se ocupa franc handmaderia: infrumusetare. A caselor, a oamenilor, a oraselor. A lumii. Telul urmarit? Sa intre in fiecare casa, in fiecare suflet, sa lase urme adanci si semne de intrebare, astfel incat toti oamenii sa zambeasca cu gandul la aceicativa membri dedicati care muncesc atat de mult pentru a lumina suflete prin arta. Prin frumos.

Ei? V-am prins ? Sunteti atenti ? Povestile fac lumea mai frumoasa, asa-i?

A fost intalnirea lunara handmade Arad. Ca de obicei, in KF, locul obisnuit de intalnire, potrivit noua: nonconformist si artistic. Ne-am adunat, am discutat, am ras, am barfit, am fost seriosi, am pus la cale un pic din viitor. Ce rezerva viitorul: Magazinul handmade de la Tribuna Cafe care se va deschide oficial in Februarie. Deocamdata expozitia este acolo, va invitam sa admirati minunile expuse de artistii handmade aradeni.
S-a mai discutat despre un targ de martisor. Sub egida I made this!, organizat de aceiasi oameni minunati care ne-au ajutat mereu: WWMP. Gabi si Patri , va multumim, din nou, pentru ca, desi de multe ori noi nu ne-am implicat atat cat era normal, nu ati incetat sa credeti in handmade-ul aradean si ideea de comunitate handmade.

Avem si un nou membru. Numele lui este Cristian Soimosan si creeaza niste cutite minunate. Lucrate indelung si cu atentie. Plimbati-va incet prin site-ul lui sa descoperiti o lume frumoasa, in care cutitele au texturi, manere lucrate indelung si sunt arta.

Restul discutiilor nu vi le dezvaluiesc. Sunt secrete pastrate in arhivele franc handmaderiei.

Pozele de la intalnire le gasiti aici Asa arata o adevarata intalnire secreta a franc handmaderiei

2 comentarii:

Gabi spunea...

”Foarte excelent!”
Mersi mult de postare.
Am sa ”fur” postarea si am sa o pun ca UP-DATE la post-ul nostru.
Mersi mult pentru implicare Ady, sincer!

Ankh spunea...

Si eu va multumesc, la fel de sincer. "Fura" ce vrei :))