joi, 13 mai 2010

AFF - Amateur Film Fest




In perioada 20-22 Mai, Club Nerv (locatia de pe strand) si Kf Arad gazduiesc maratonul AFF - Festivalul de Film Amator, organizat de WWMP (scena 1- dubla 1, adica prima editie. Eu le urez cat mai multe editii, cu tot mai multi spectatori). Dupa o perioada de "Seara de film amator" se cerea si un astfel de festival. Am "pescuit" de la Trish o scurta descriere a Serii de film amator, eu fiind doar unul dintre spectatorii "online" ai filmelor produse, regizate si jucate de tinerii talentati care se dedica filmului amator. (va rog sa cititi tot postul ei aici )

Seara de de film amator a debutat in octombie 2009 in KF, evenimentul avand ca si scop promovarea tinerilor care fac scurt-metraje in Arad. Cu fiecare editie, publicul a crescut in numar, motiv pentru care s-a ales mutarea evenimentului intr-un spatiu mai mare din ianuarie 2010, si anume Club Flex. O colaborare nu foarte lunga, pentru ca pe la sfarsitul lunii februarie s-a deschis "Cinemateca Nerv", locul unde au avut proiectii de film pana luna trecuta.
In cadrul acestui eveniment aveau loc, aproximativ o data pe luna seri speciale, nume si "Serile criticilor" cand maxim 5 alesi din public dadeau note filmelor din respectiva perioada, oferind premii simbolice castigatorilor.



In cadrul AFF veti putea viziona toate filmele prezentate la Seara de film amator, dar si noutati. Programul AFF, preluat de la WWMP :

Arad:

20 Mai – Club NERV (incinta strandului ”Neptun” Arad)

*deschiderea oficiala a ”Serii filmului amator” pentru sezonul de vara

Ora: … urmeaza

21 Mai – Urmeaza Kf Arad (Piata Avram Iancu)

Ora: … urmeaza

22 Mai – Urmeaza Kf Arad (Piata Avram Iancu)

Ora: … urmeaza

Weekendul 28-30 Mai, maratonul se muta la Timisoara, programul fiind:

28 Mai – Cafe Papillon (Piata Unirii)

*deschiderea oficiala ”AFF” Timisoara

Ora: … urmeaza

29 Mai – Urmeaza

Ora: … urmeaza

30 Mai – Urmeaza

Ora: … urmeaza


Pentru detalii, urmariti site-ul WWMP, iar pentru preview a ceea ce se va intampla in cadrul AFF, vizionati unele filme pe WWMP - film

Ne vedem la AFF !

2 comentarii:

Trish spunea...

Multumesc de mentionare. nice post! si da, sper sa ne vedem la AFF!

Ankh spunea...

Pai nu puteam sa "fur" fara sa te mentionez :P

Si eu multumesc