sâmbătă, 18 decembrie 2010

I made this ! Get together

Ieri am fost la get together-ul I made this !. Ne-am distrat, am povestit, am ras. Tribuna Cafe ne-a oferit un spatiu pentru o expozitie permanenta, cu vanzare. Deocamdata ne-am distrat colorand peretii cu bijuterii, tablouri, felicitari. De maine, o parte dintre ele se vor aseza in vitrine pentru a anumita perioada, apoi vor face loc altora, si tot asa... Va multumim din suflet pentru ajutor, pentru faptul ca ne sustineti si pentru tot ceea ce faceti. Handmade-ul este tot arta, deci la voi se va impleti armonios cu serile de muzica, de poezie, cu pictura, cu desenul, cu tot ceea ce organizati.
Maine, duminica, 19 Decembrie, va asteptam la workshopurile pe care le vom organiza in aceeasi locatie: Tribuna Cafe, str Eminescu, nr. 39 (Eminescu colt cu Episcopiei). Veti avea parte de caldura, atmosfera vesela, creativitate, imaginatie, si multa culoare.

Multumim si celor de la WWMP si Patriciei pentru tot ceea ce fac, pentru felul in care ne sustin, ne ajuta, ne asculta, ne fac mofturile si ne imping de la spate. Fara voi nu ar fi existat o comunitate handmade inchegata in Arad. Nu inca
, cel putin.

Un comentariu:

Gabi spunea...

Multumim Ady, esti o scumpa!
P.S.: Fara voi nu aveam motive sa ne zbatem ca sa facem ceva in Arad :P