vineri, 7 mai 2010

Intalnire I made this !

Ieri, o parte a comunitatii (poate ca inca nu chiar, dar in curand vom ajunge o comunitate) handmade din Arad, unita oarecum sub sigla festivalului local I made this! organizat de WWMP si Trish , carora le multumesc din nou pentru eforturi, spirit si initiativa, ne-am intalnit in Boeme la o cafea (unii mai mult fortati, desi sufletul cerea bere :D) si o poveste. S-au discutat multe, toate invartindu-se in jurul ideei de a crea legaturi intre aradenii cu "piticul" (sau stolul) handmade. Am primit sfaturi despre cum sa ne facem cunoscuti (un mic tutorial despre cum functioneaza caile Google-lului, inca necunoscute noua, motiv pentru care regret ca telefonul meu era pe descarcate si nu am putut sa inregistrez ce s-a discutat :)))) Deh, jumatatea de neuron pe care o posed, nu duce mult :D. Dar asta e o alta poveste, detaliata pe alt blog :P ).
Colaborarea mult mai stransa intre noi si WWMP si Trish incepe de astazi, prin advertoriale (nu am luat DEX-ul, ne-a explicat cu muuuuuuuulta rabdare Gabi ce inseamna cuvantul si cu se mananca)si postarea bannerelor pe blogurile noastre si site-ul lor.
Am fost multi, am ras, am povestit vrute si nevrute. A fost aceeasi atmosfera ca la o doua editie a targului, omi care au aceeasi pasiune e imposibil sa nu se inteleaga.

Concluzia: Avem nevoie de cineva care sa ne impinga de la spate pentru a inchega o comunitate (stiu ca am repetat cuvantul asta de multe ori, dar a fost tema intalnirii) iar acei CINEVA sunt Gabi (implicit WWMP si Trish (careia o sa ii fac o bratara numai din lant :)))) )

Ne-am vazut (:D) cu:

Gabi ( WWMP )
Trish
Andrea
Corinne
Arina (La multi ani, din nou si sa iti mearga nu bine, ci perfect acolo unde pleci. Multe colectii si mult chef de lucru. Sper sa reusesti sa iti faci putin loc pentru urmatorul I made this ! Hugs)
Bernadette
Ionela
Za Kids
Andreia (update cand imi spune contul de DA)
Handmade corner (update cand face valva ca a pornit site-ul :P )
Agnes (scuze ca am uitat)

Sper ca lista e completa, daca nu, va rog sa ma trageti de urechi

Pentru cei care nu au reusit sa ajunga, mail me sau WWMP (office@wwmp.ro) pentru detalii

6 comentarii:

Trish spunea...

ce bratara numai din lant?:)) yo no habla espagnol:))

Ankh spunea...

:))))))))))), scuze am uitat ca tu vroiai DECAT lantul, nu bratara din lant

Gabi spunea...

Un text scris cu daruire.
Multumesc de apreciere si DA! incet, incet vom fi o comunitate.

Unknown spunea...

Inca erau proaspete impresiile :P Si DA! spre asta ne indreptam. Mai cu facebooku, mai cu intalnitul...:P

Eu, Andrea si Agi am ramas pana la 10 si ceva acolo la barfe :P

Gabi spunea...

Lipseste ”Monelu”, Agnes si cam atat. Am sa revin daca mai am vre-o iluminare.

Ankh spunea...

Merci :) Uitasem de Agy. Monelu nu e cu handmade corner ? :-s