marți, 22 martie 2011

Alerg dupa mine

... si ma prinde timpul din urma mereu. In ultima vreme timpul a fost scurt, totul a fost in graba, in recuperari, in fuga. Alerg mereu sa ma prind si nu ma regasesc. Ar trebui sa fiu mai organizata, probabil, dar atunci... as mai fi eu ? Cred ca nu. In timpul in care minunatul si dragul meu Gogulet agoniza (e la a treia viata, mai are 6 ramase si poate inca una bonus pentru buna purtare. Esti de gasca rau, Goguletule. Nu uit cum ai crapat elegant fix DUPA ce am trimis mailul ala foarte important. Chock on this, Murphy ), s-au petrecut multe lucruri frumoase. Minunate. Intai a fost Martisor facut de mana. Vi-am povestit despre el, nu vi-am povestit cum a fost. A fost foarte frumos. Am ras, ne-am cunoscut mai bine, am cunoscut-o pe Renate (E atata duiosie si frumusete in voi, Andrea, ca te emotioneaza pana la lacrimi). M-am simtit mai organizata si mai "eleganta" in modul de expunere. Am fost foarte mandra de suportul meu de bratari facut de mine si de cutia de expus inele. A fost multa lume draga mie si multi expozanti noi. Voi face un post special pentru minunaul domn Boga, artizan aradean, care construieste troite din lemn in interiorul unor sticle... si apoi umple sticlele cu palinca neaosa. Si frumos, si practic. M-a impresionat nespus de mult prin modestie si prin dragostea pe care o pune in fiecare obiect. Iar sotia lui este o femeie atat de calda ca te face sa zambesti doar daca se uita la tine. Oameni frumosi, cu dragoste de frumos.
Poate ca au fost si nemultumiri la targul acesta, nu stiu. Eu una m-am simtit bine si, in cele din urma, un targ nu este doar o oportunitate de a vinde mult in timp scurt, ci e si un mod de a cunoaste alti artisti si de a lega prietenii care poate vor dura o viata. Pentru mine este in mod cert o infuzie de chef de lucru, de inspiratie, de culoare si de voie buna. Eu refuz sa uit ca ceea ce m-a atras la handmade este frumosul, nu banul. Va multumesc din suflet pentru tot ce ati facut pentru mine si pentru noi WWMP si Patri. Patri, ai crezut in noi si uite ca un targulet de club creste intr-un targ cu renume. Si totul deoarece ati crezut ca se poate si ati luptat sa se poata.

Dupa Martisor facut de mana a urmat o noua intalnire a artistilor handmade aradeni. Se pregatesc lucruri mari si este momentul sa tragem o linie si sa decim ce vrem sa facem cu "meseria" aceasta. Este momentul sa decidem cat de mult dorim sa transformam un hobby intr-un mod de viata. Linia mea a fost trasa cu mult timp in urma, ceea ce se intampla acum este o confirmare si un ajutor spre ceea ce doresc. Uneori viata iti aseaza in cale obstacole. Multe si dese. Dar se si revanseaza si iti mai ofera cate o treapta care sa te ajute sa urci acolo unde vrei. Eu simt ca am primit o treapta. Ce voi face cu ea depinde doar de mine. De pe trepte poti sa si cazi, nu ?

Si ajungem la prezent. Prezentul inseamna Saptamana Pamantului. Prezentul inseamna expozitie handmade eco. Prezentul inseamna workshopuri de bijuterii eco. Prezentulinseamna implicarea artistilor handmade in activitatile organizate in Saptamana Pamantului. Pentru mine este o bucurie mare. Am pregatit ceva special pentru asta. Sper sa placa si sa prinda. Va asteptam cu mult drag, si cu idei minunate de reciclare. Daca putem sa crutam Pamantul de multe rele transformandu-le in ceva frumos... de ce sa nu o facem ? Miercuri, 23 Martie, ora 18, vom fi la Expo eco handmade la Atrium Mall, langa libraria Carturesti (nici nu incep sa va spun ce inseamna sa expun la Carturesti pentru mine). Oficial de la ora 19 vom organiza workshopuri cu tema - Bijuterii eco. Va vom invata sa creati propriile voastre bijuterii din diverse materiale reciclate. Este un inceput al unei serii intregi de workshopuri. Speram sa va placa si sa va molipsim cu "virusul" handmade. :)

Anul acesta a inceput cu mari bucurii si cu mari dezamagiri. Balanta se inclina spre bucurii si realizari acum. Sper sa ramana asa. Anul acesta a inceput cu omi faini aproape. Unii de mai demult, altii noi. Anul acesta a inceput cu excluderea rautatilor si a negativismului din viata mea. Anul acesta a inceput cu multe vise si cateva crampeie de cosmar. Cu soare si nori. Anul acesta te voi da afara daca incerci sa ma clatini. Pentru ca e anul meu. Pentru mine. Pentru ca, da, merit !

Si un preview la ceea ce voi expune maine:




Inspirate din lumea minunata pixierust . Va rog si va sfatuiesc sa o vizitati si sa va incantati ochii si mintea cu ce se poate crea din ceea ce in mod normal... aruncam. Am invatat multe de la tine, multumesc

4 comentarii:

Deliria spunea...

Foarte frumos spus !!!!!!!!!!! felicitari Ady pentru post si pentru realizari!!!!!

Ankh spunea...

Multumesc <3 tu esti printre omii faini pusi in cale anul asta :)

Unknown spunea...

frumos scris si felicitarile mele! Mai rau e ca mi-am luat cea mai mare teapa. Nu m-am gandit ca exista posibilitatea sa fi din alt oras, nu Bucuresti...si am cautat taaare mult expozitia in jurul la Carturesti :)) Asta e, poate postezi pe blog niste poze de acolo. Mult noroc pe viitor.

Ankh spunea...

Luiza, multumesc frumos de aprecieri. Imi pare rau ca te-ai plimbat degeaba :(. Am postat niste poze cu produse de la expo... produsele altora :))